måndag, juni 1

On the road again

Crossover är ju en internationell blogg, så mitt sista inlägg här blir ett hopkok av vad jag tagit med mig/lärt mig i skönhets- och hälsoväg på några av mina resor.

Under en semester på Västindiska Barbados lärde jag mig nyttan av Aloe Vera. I Kina insåg jag charmen av att träna tidigt på morgonen, det var också första gången jag besökte Sephora live (tack Mi för att du tog initiativet till besöket!).

Under två veckors segling i Franska Polynesien kom jag fram till att Biotherm, Murad och Decléor är mina favoriter när det gäller solskydd. Brände mig inte en enda gång, men fick ändå fin färg. På Island och Azorerna kan de det där med varma källor, utomhusspa is da shit. I USA är utbudet på ekologiska skönhetsprodukter större, och mer lockande, än det som vi hittills har i Sverige (även om det blir bättre och bättre här med).

Nu lider El Mikas virtuella resa hit till Crossover Cosmetics mot sitt slut, och det är dags att återvända hem till vår vanliga blogg. Med oss i bagaget har vi allt roligt och intressant vi lärt oss av korrarna och så klart även det som ni läsare läsare delat med er av.

Inga kommentarer: