torsdag, juni 4

Adiós amigos

Under våren har jag haft nöjet att rapportera från Madrid till er läsare på Crossover Cosmetics. Att bo utomlands innebär tusen nya intryck om dagen, och att ha haft möjlighet att reflektera över saker som livsstil och kultur har varit väldigt intressant. Jag har också lärt mig nya saker om Shanghai, Kapstaden och New York, nu återstår bara att besöka städerna.

Jag har visat er hur man shoppar i Madrid, från varuhus till bakgata. Jag har berättat hur spanjorer klär sig, sminkar sig (röda läppar, mörka ögon!) och skrivit om deras matvanor. Jag har undersökt var man går för olika behandlingar och tipsat om aspirinmasken som budgetalternativ. Jag har upptäckt vilken träning som är populärast för att bli lika vacker som Spaniens skönhetsikon Penélope Cruz. Jag har varit glad att bo i en stad med Sephora, Korres, L’Occitane och Pull and Bear. Och jag har också haft chansen att testa en hel massa produkter från Natuvive.

PS: Det här är inte ett hej då egentligen, jag kommer fortsätta med korrespondensen från Madrid som vanligt på El Mika, uppdatera era bokmärken och häng med!

Inga kommentarer: