lördag, maj 23

Nougat

Häromdagen gick jag förbi en hylla med härligheter från Nougat. Har aldrig testat något, men har länge varit nyfiken. Romantiska förpackningar och löjligt mumsiga dofter, klart jag faller som en fura. Jag skulle bland annat vilja lägga vantarna på deras härliga Caring Hand Wash. Nån som testat grejer från Nougat och kan rekommendera nåt?

(Handtvål i doften Tuberose & Jasmine)

5 kommentarer:

Des sa...

Jag har aldrig provat, men jag är bra sugen. Vackra förpackningar väcker alltid habegäret. ;)

Paula sa...

Jag har den där proven men i en annan doft och jag tycker den är jättebra. Överlag är de produkter jag provat (fotkräm, handkräm och tvålen) superbra. däremot är läppbalsamet inte alls kul, smakar gammal vaselin och känns inte alls närande för läpparna.

El sa...

Des: Eller hur! :)

Paula: Åh, tack för infon, är det den gröna du har då? (den luktar också hur gott som helst ju). Jag såg handkrämen, tvålen och ett serum för händerna, men inte nån fotkräm. Får gå tillbaka och kolla noggrannare :)

Katarina (bjooti) sa...

Jag har testat en hel del, men tycker att det mesta är på tok för fränt parfymerat. Det enda jag älskat var doftljuset de skickade mig förra julen. Allt annat gav jag bort.

El sa...

Katarina: Ja, de luktar rätt starkt, jag tycker det är helt ok, så länge som det inte irriterar huden/näsan och det luktar gott. Avtar styrkan efter en stund eller doftar de lika stark under en längre tid?
Vilken tur du haft som fått testa flera av deras grejer :)