fredag, maj 8

Herr Ågren och jag

Mycket sömn, bomullsrondeller indränkta i iskallt vatten, svalkande ögonkräm, vätskeersättning, huvudvärkstabletter, kalldusch. Allt för att motverka ett besök av herr Ågren. Nya kompisen i bekämpningen är Cooling Powdered Foot Gel från L’Occitane innehållande organiskt verbenaextrakt (på tal om just det). Fötterna tar ofta stryk under en utekväll; är det inte dans i timmar är det någons stilettklack på lilltån. Den här härliga krämen har en lätt pudrig effekt som svalkar och kyler onda fötter. Också perfekt att använda efter en heldag på stan i svettiga skor. “Used daily, your feet will no longer feel hot and tired, but light and comfortable” – både luktar och gör gott alltså.

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Den verkar bra! Man blir onekligen ofta väldigt trött i tassarna efter fest o dans. L'Occitane är super. Synd att de inte finns i Sverige.

Karin sa...

den är skön, jag använder den nästan dagligen faktiskt! l'occitane är ett härligt märke, jag har tur för madrid har två egna butiker.

lotta sa...

Kerstin: L'Occitane finns visst i sverige! här i göteborg finns de på Åhlens och jag tror att det finns på NK också. fast det är inte deras fulla sortiment.
sen så finns det en L'Occitanebutik i stockholm tror jag..nånstans i centrum. och så tror jag det finns en i Vällingby. googla för mer info :)

Karin sa...

lotta: tack för infon! jag tänkte inte heller på att l'occitane såklart finns på åhlens.

Lin sa...

L´Occitane har en engen butik vid Norrmalmstorg. Deras hudkrämer är super bra!