tisdag, maj 26

Where did you go to my lovely?

Som ni kanske märkt har takten saktat ner här på Crossover Cosmetics, det beror helt enkelt på att detta samarbete börjar nå sitt slut. Crossover kommer att finnas kvar ungefär en vecka till, sedan kommer vi (El, Mi och Ka) att ta våra resväskor och flytta tillbaks hem till El Mika. Där kommer vi att fortsätta skriva om det vi gillar mest, och hoppas självklart att alla snälla läsare vill flytta med oss. Vi håller dessutom tummarna för att det kommer bli några gästinlägg från våra kompisar korrarna även på El Mika.

5 kommentarer:

Sara sa...

Vad tråkigt! Jag har verkligen gillat Crossover Cosmetics, det är jättekul att få rapporter från andra delar av världen. Men jag kommer att fortsätta följa er på El Mika.

Kerstin sa...

Synd med Crossover Cosmetics, men El Mika är också kul o bra =)

Karin sa...

sara och kerstin: om jag känner oss el mika-tjejer rätt, så kommer det inte bli en sån stor skillnad när vi flyttar tillbaka till el mika. så var inte ledsna, ni kommer känna igen er från crossover!

Lotta sa...

vad trist, det har ju varit så bra! fast förlusten kanske inte blir alltför stor om ni fortsätter på samma sätt på El Mika.

El sa...

Lotta: vad kul att du gillar Crossover :) Detta har bara varit ett tillfälligt samarbete, och vi har faktiskt redan hållit på lite längre än vad vi först tänkt, för att det varit så roligt. Men, precis som du säger så kommer vi fortsätta i samma anda på El Mika. :)