måndag, maj 18

Da do run run

I lördags gick Göteborgsvarvet av stapeln. Och det ryckte helt klart lite i löpardojorna där jag stod som åskådare och hejade på. Det är snart ett halvår sedan jag sist sprang mer än 10 km, och jag har helt klart tappat stinget. Men bara när det gäller löpning. I helgen körde jag nämligen inte mindre än tre rejäla power walks (faktiskt trevligare än att springa, i alla fall om man har sällskap) och så ett spinningpass. Ikväll är det kampsport på schemat, klubben har bytt lokal och den nya ska invigas ikväll. Jag är förresten sugen på Jennys tips om studsmattan, skulle vara perfekt sommarträning för mig, ute i trädgården. Skiljer sig er träning åt beroende på årstiderna? På vilket sätt och vad är skönaste sommarträningen (jag gillar rodd)?

5 kommentarer:

Mi sa...

Kubb! :'D Alternativt krocket.. där går man ju ändå omkring lite = konditionsträning.

Joråsatt.

El sa...

Maria: Strålande aktiviteter ju!

Då ser jag fram emot lite najs kubb och krocket inom snart. För att inte tala om 3 km mega-loppis, DÄR snackar vi allsidig träning: kondition, smidighet och hjärngyma i kombination med lite sund streetfight-knöning :'D

Karin sa...

el: simma/bada/dyka i havet!

maria: HAHA! :'D

El sa...

Karin: Låter härligt! Finns det förresten bra badmöjligheter i Madrid (trevliga pooler?) eller får simmning vänta tills sommarbesöket i Sverige?

Karin sa...

pooler finns det nog, men jag föredrar the real thing: havet (eller sjö).