lördag, februari 21

Hagabadet, Göteborgs egna skönhetsmecka?

Hagabadet ligger, som namnet avslöjar, mitt i Haga här i Göteborg. Om vi ska föreslå ett ställe i stan som man kan kalla skönhetsmecka, så väljer vi Hagabadet. Det är en ståtlig byggnad som huserar inte bara den kända poolen Ägget, utan även en restaurang, träningsanläggning och spa-avdelning. Det finns även en liten hotelldel och du kan gå dit vilken dag du vill för att äta en god frukostbuffé. Om du har bokat in dig på en behandling eller ett träningspass är det fritt fram att komma dit lite tidigare för att exempelvis simma några längder i bassängen eller bara softa runt i spadelen i en av deras tjocka, lyxiga badrockar.

Hot yoga är ett av alla de olika pass det finns att välja mellan om man har träningskort på Hagabadet, ett träningskort som visserligen är ett av de dyraste i stan, men som också ger mest mervärde i form av personligt bemötande och faciliteter.

Hagabadet kan man göra en rad olika behandlingar inom skönhet och välbefinnande, t ex avslappnande massager, ansiktsbehandlingar och saltvattensbad. Kerstin Florian är det märke som används vid ansikts- och kroppsbehandlingar, som självklart finns utformade både för kvinnor och för män. Hagabadet är en oas i storstaden där du kan tillbringa några sköna timmar bara för dig själv. Prova – det är värt det!

Hur är det där du bor, finns det något speciellt ställe som du skulle vilja kalla din stads skönhetsmecka?

Inga kommentarer: