tisdag, februari 24

A Rose Romance by MAC

Direkt när jag såg promo-bilden för MACs nya kollektion A Rose Romance tänkte jag på min medredaktör El. Ljuva, väna och skira färger är precis vad jag skulle vilja sminka henne med (och mig själv också självklart) eftersom hon har det där älvlika utseendet som passar som handen i handsken med färgställningen i A Rose Romance. Ljust persikofärgade kinder tillsammans med ett neutralt läppglans är ofta allt som behövs för att se smashing ut.

(Bilder från Temptalia.com)

Trots att MAC manglar ut nya kollektioner i parti och minut tycker jag att det är lite roligt att det alltid är så tydliga röda linjer, kollektionerna känns nästan alltid väldigt genomtänkta. Den största nackdelen är ju uppenbart att konsumenterna lätt kan luras till att köpa mer produkter än vad de egentligen behöver eller vill ha, då “Limited edition”-stämpeln signalerar att om du inte köper den här nu kan du aldrig ångra dig. Givetvis är det upp till en och var om man vill hoppa på kollektions-tåget, men själv försöker jag åtminstone att tänka efter en gång extra innan jag ger vika för “måste ha”-känslan. Hur tänker du?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag drabbas genast av ha-begär...

Mi sa...

Hehe, en inte allt för ovanlig reaktion! ;)

Anonym sa...

Du, jösses vad fina grejer! Vill hemskt gärna ha en make-over a la Maria, pronto! Tror faktiskt du har rätt i att dessa färgerna passar bra på mig! <3

Vad påhoppning av shopping-tåg gäller, så brukar jag tänka till ett par gånger innan, gillar inte att ha drällisar (saker jag inte använder) hemma...Det i kombination med att jag är smink analfabet gör att jag sällan hakar på denna typen av kollektioner, men denna gången är jag faktiskt sugen!

Mi sa...

El; drällisar är så tråkigt att ha! Jag har knappt nån nu tack vare sminkbyte, awesome (Y) Vi får hänga vid MAC-disken nån dag! :D