måndag, mars 16

Paris Fashion Week

Sista och avslutande modeveckan efter New York, London, och Milano är självklart den mest välfyllda – Paris. Många av de största och mest prestigefyllda modehusen visar under Parisveckan, och det visas olika stilar mellan himmel och jord. Chloé är en stående favorit hos många, och deras kollektion gick i naturliga toner så som beige och benvitt, blandat med dova blå och gröna nyanser. Sminkningen matchad till kläderna var naturlig, med fokus på bronzade ögon och tinningar. Håren var svallande och med mjuka, stora lockar. Allt som allt en mycket flickig och feminin visning.

Motsatsen till naturligt och bronzat visades hos bland annat Hussein Chalayan och Gareth Pugh. Den förstnämnda visade kläder i gråton, med sexiga skärningar och draperingar. Modellerna var stylade med mörkt vinröda läppar och rakt hår, och självklart perfekt och felfri hy. Läppfärgerna är maffiga men samtidigt bärbart, alltså en runway style som även vi dödliga kan sporta! Kollektionen av Gareth Pugh påminner om superhjältar, med mycket stelt och silver tillsammans med effektfullt svartmålade ögon. Kanske något att ha i åtanke på nästa stora fest?

(All pics from Style.com)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hoho, vilket snyggt inlägg! :)

Loves the Chloe (inet så oväntat iofs, men ÄNDÅ!)<3

Mi sa...

Yeah, Chloé är back to basic efter lite utsvävningar med Paulo Melim Andersson - nu är det precis som man förväntar sig igen.

Kanske dags att styra upp maskerad så att vi också kan få mejka superman-mejk? ;)

Karin sa...

roligt att jag inte sett innan - madrids fashion week?! :D

Mi sa...

Hehe, ja det var ju lite fel.. *ändrar*