fredag, april 3

Chloé

I söndags spenderade jag några trevliga timmar på stan i vårsolen tillsammans med min mamma, och vi passade på att gå igenom nästan hela NK. Vanligtvis brukar jag sky deras parfymavdelning som pesten, dels för alla starka dofter men även för att man inte kan sätta lilltån innanför avdelningen innan man får frågan “Är du intresserad av att lukta på..” och så någon random stark historia till parfym.

Jag gav det dock en chans i söndags, och stegade fram till den ack så ombloggade doften från Chloé – och jag föll som en fura! Den här ska jag sannerligen fundera på att köpa TaxFree när jag flyger ner till Madrid om en månad, för den kan vara ett bra komplement till min älskade Amazing Grace från Philosophy.

Vilken är din favoritdoft? Föredrar du lätta citrusdofter eller tyngre, dramatiska?

6 kommentarer:

El sa...

Åh-hå! Den måste jag också sniffa på. Min favvo sedan mer än ett år tillbaka är den goa från Prada, love it. Men gillar att lukta på nyheter!

annahita sa...

jag är definitivt ett fan av lätta, diskreta parfymer.

emma sa...

oooh, den är underbar! köpte den i höstas och jag älskar verkligen älskar den! tror det är min alltime favourite faktiskt.

Des sa...

Jag är inne på min andra flaska, jag älskar den verkligen. Jag känner mig så elegant när jag bär den!

Mi sa...

Det verkar vara fler än jag som gillar Chloé och halvlätta dofter alltså :)

Anonym sa...

Mmm, jag är själv lycklig ägare till denna doft. Tycker den passar fint speciellt dagtid när man vill ha en lättare (men inte tråkig!) parfym. Visste du förresten att metalldelen på flakongen är gjord i silver? Efter cirka ett år i min ägo har den nu mörknat fint.