torsdag, april 2

Time to say goodbye

Min tid i Kapstaden har nu runnit ut och i kväll sätter jag mig på planet tillbaka till Svea Rike för att möta våren. Jag känner mig lyckligt lottat att ha fått möjligheten att uppleva allt det fina som Kapstaden har att erbjuda. Jag kommer sakna det, allting, strosa runt på Long Street och kolla runt i sköna små butiker, modemässor, designmarknader och alla dessa billiga naturprodukter som Sydafrika är väldigt bra på att lansera. Solen, värmen och utelivet kommer självklart väldigt högt upp på sakna-listan.

Gå runt i mysiga secondhandbutiker och fynda till rimliga priser. Att kunna gå till frisören och vardagslyxa lite med massage och behandlingar av alla de slag är nånting som jag inte kommer vara så flitig med i Sverige. Har spenderat sex månader i Sydafrika, träffat vänner för livet och har under den här tiden levt relativt lyxigt när det kommer till skönhet och hudvård. Kapstaden har så mycket att bjuda på, det finns otroligt mycket kvar för mig att utforska egentligen, jag önskar att jag kunde fortsätta och dela med mig av allt det vackra, men ingenting varar för evigt, det är dags för någonting nytt.

Plocka på solbrillorna och spana på sköna människor är nånting som jag kommer ta med mig hem, jag har hört rykten om att våren har hittat till många delar av Sverige, så även om det känns lite vemodigt att lämna allt det här så vet jag att det är nu alla kommer fram från sina gömmor, sommaren är äntligen på väg.

Jag har kastat ut lite förfrågningar om en efterträdare så eventuellt kommer ni kunna forstätta läsa om trender och skönhetssyner från Kapstaden. Om det är någon av er läsare som är intresserade av att vara korre så tycker jag att ni ska slänga iväg ett mail hit.

Härmed tackar jag och Kapstaden för oss och hoppar vidare till nya äventyr.

1 kommentar:

Mi sa...

Dina bilder är underbart sprudlande! Jag hoppas att du hamnar på ett minst lika trevligt ställe :)