fredag, april 24

Pump up the kräm

Jag gillar hudvård i pumpflaskor – för det är smart, snabbt och kladdfritt. Jag har bland annat hudkräm, duscholja och ansiktstvätt på pump, jag saknar bara schampo och balsam. Tandkräm på pump vore inte dumt heller. Och förutom hudvård så vore diskmedel på pump en bra idé.

I min samling står, från vänster till höger: rakskum med aloe vera från Avivir, ansiktstvätt i AquaMineral-serien från Natuvive, dushkräm från Kiehl’s, duscholja från Eucerin och mint-, lime- och bergamottslotion från Angel’s Spa.

10 kommentarer:

carmen sa...

har du sett sånnadäringa pump-flaskor som pumpar uppåt? de är något jag suktar efter till makeup-borttagning, diskmedel... ja allt!

carmen sa...

här är ett exempel på pump-typen om du inte fattade min exemplariska förklaring ;) :

http://nessasarymakeup.blogspot.com/2008/09/product-review-makeup-removers.html

Mi sa...

Vi har hällt över vårt diskmedel till en fin pumpflaska i vit keramik! :D Enda minuset är att man inte ser när den börjar ta slut..

Karin sa...

carmen: jag har nog sett en sån pumpflaska i usa nån gång, men inget jag har hittat här i spanien. verkar riktigt käcka!

maria: vilken bra idé, yes-flaskan (för det är ju det enda diskmedlet som funkar) är inte direkt vacker. ni får ha en flaska i lager om det skulle ta slut hux flux... haha!

Kerstin sa...

Pumpflaskor är det bästa! Just nu är jag på jakt efter ny dag- och nattkräm som verkligen funkar för mig, och jag hoppas att jag ska fastna för några som kommer i pumpflaska (eller i alla falla inte i glasburk)! Tips mottages tacksamt!

Lotta sa...

pumpflaskor är det bästa! jag brukar hälla över diskmedel och ibland schampo i tomma pumpflaskor, då kan man ju dessutom köpa en snygg flaska.

Karin sa...

kerstin: jag har testat några olika ansiktskrämer i pumpflaska, bl a en från cliniderm för blandhy, och en för normal hud från L300. köpte både på apoteket, så mitt bästa tips är att gå dit.

lotta: smart, jag ska definitivt försöka hitta en snygg pumpflaska att ha schampo i!

Mi sa...

Haha, en sån här är det vi har! :'D

Karin sa...

fin ju! :) vi har en sån här.

Lotta sa...

Muji har snygga, enkla pumpflaskor i olika storlekar.