tisdag, april 14

Påskpresent

Helt oväntat fick jag en liten påskpresent från min mamma; en väldigt fin ögonskuggspalett. Paletten är en kvartett som heter Les Pastels, och märket är franska Clarins. Färgerna är alla ljusa pasteller, och från vänster till höger: ljunglila, vaniljgul, rosenrosa och ärtgrön. Jag kan tänka mig att färgerna är jättefina nu på våren, och att dom även kan bli lite mer kraftiga om man använder sig av en mörkare bas innan man lägger på dom, som exempelvis mitt svarta Shadestick från MAC; Shark skin.

Detta är faktiskt min första Clarins-skugga, och jag har inte testat något annat från märket heller. Har du någon Clarins-favorit?

3 kommentarer:

Agnes sa...

Jag har en likadan palett men mörkare från Clarins, du får gärna skriva mer om vad du tycker om din och vilka penslar/tekniker du använder till den.
Annars har jag flera tester från märket, bla. pure melt cleansing gel som är en gele som förvandlas till olja när man applicerar den på huden och masserar man ett tag blir det riktigt rent. När man sen sköljer av den förvandlas den(enligt Clarins) till en mjölk och den ska alltså göra rent i tre steg: gel, olja och mjölk. Själva oljestadiet känns verkligen djuprengörande och den lämnar hyn i ett skönt skick. Den använder jag när jag sminkat mig lite tyngre med primer, dock ej runt ögonen.
Ska även testa en peeling och en fuktkräm som jag också har test på från dem och har höga förväntningar.

Märtha Louise sa...

Jag tycker mycket om Clarins hudprodukter, men min absoluta favorit är deras läppglans "Colour Quench Lip Balm". Det är verkligen välgörande för läpparna samtidigt som färgerna är fantastiska och det blir verkligen glossy :)

Mi sa...

Agnes: jag ska skriva mer om den när jag har testat den mer, lovar! :) Den där Cleansing Gel verkar väldigt häftig, alltid lika skönt med multiprodukter.

Louise: ett lipgloss som faktiskt är BRA för läpparna!? Coolt! :D