onsdag, april 8

Natuvive – första intrycket

Nu har jag hunnit testa en del av produkterna jag fick i fredags, så håll ögonen öppna för recensioner framöver. Min första tanke angående Natuvives nya hudvårdsprodukter är att mixen mellan naturligt och labbtillverkat är superbra. Känslig hy som min kräver ofta kemiskt tillverkad hudvård för att inte reagera negativt, men jag har ofta saknat att köra mer à la natural. Nu kan jag använda krämer med t ex naturliga oljor utan att oroa mig för utslag eller konstiga reaktioner. Konserveringsmedel är också något känslig hud kan ta skada av, så jag är glad att Natuvives hudvård inte innehåller parabener. Även om man inte har känslig hud så är det skönt att kunna tillföra huden naturliga antioxidanter och vitaminer, eller hur?

Förpackningarna är snygga och ser fina ut i badrumskåpet, vilket faktiskt är viktigt för mig. De känns kanske inte som överdrivet lyxiga grejer, men å andra sidan är det perfekta produkter att använda till vardags, för man kanske inte vill använda sin jättedyra kräm varenda dag. Kanske dags att fräscha upp det slitna uttrycket vardagslyx? För det är precis vad jag tycker Natuvives produkter känns som – vardagslyx.

4 kommentarer:

Lotta sa...

åh, det ska bli kul att höra mer. jag är jättenyfiken på de där produkterna! speciellt aquamineralseriens rengöring och hudkräm. väntar med spänning på din recension!

Lotta sa...

kom på att det finns både ansiktskräm och body lotion i den serien, jag menade ansiktskrämen i min tidigare kommentar.

Karin sa...

jag har testat rengöringen och ansiktskrämen i aquamineralserien och det blir nog en recension på dem snart... =)

Lotta sa...

men så bra då :) det ser jag fram emot!