måndag, april 20

Nya köp för en ny säsong?

I och med att en ny säsong närmar sig med stormsteg har jag funderat lite mer på vad jag saknar och skulle vilja ha till sommaren och även våren. Det jag tänkt längst på är nagellacket Orange Fizz som jag redan skrivit om, men även en kroppsskrubb för att förbereda kroppen för alla dagar och nätter utomhus och i solen. Min favoritdoft är som sagt Verbena Lemon, och jag tror inte att jag kan stå emot den här underbara saltskrubben länge till. Det var skönhetsgrejerna det, och till det skulle jag verkligen vilja ha ett par nya – helvita – Converse. Mina som jag har nu är fint slitna, men jag skulle vilja ha ett par att byta med. Ett par mörkblå Wayfarers på det och jag är redo!

(Kropsskrubb från L’Occitane, nagellack Chanel, skor Converse och solglasögon Ray-Ban)

2 kommentarer:

Lotta sa...

inför den nya säsongen skulle jag vilja ha en ny parfym. jag skulle vilja ha en som är lite sötare, men utan att vara vaniljkolasliskig eller paris hiltonsliskig. jag tror nog att valet kommer att falla på Miss Dior Cherie.
en vattenfast mascara skulle inte vara fel, det blir nog Niveas nys illgröna Extreme Resist Lengthening eftersom jag har en rabattkupong på den.
sen så köpte jag idag en svart kajal eftesom jag upptäckt att jag faktiskt inte hade nån. jag har plötsligt blivit sugen på enkla, kajalsvärtade ögon.

Mi sa...

Vilka roliga köp du har på din lista Lotta :) Jag håller med om kajalsvärtade ögon - så snyggt och enkelt!