torsdag, april 9

Natuvive AquaMineral ögonkräm

Jag är inte någon ögonkrämsanvändare i vanliga fall, trots att det finns morgonar som det känns som att någon lekt med en gummiklubba på mina ögon när jag vaknar. En av alla produkter vi har fått testat från Natuvive är deras ögonkräm, AquaMineral Eye Gel, som är en lättflytande genomskinlig gel paketerad i en clean liten tub. Jag har testat att använda gelen dom morgonar då det ser ut att jag gått en boxningsmatch under natten, och det är skönt att ta på den lätta och svalkande gelen. Jag inbillar mig även att den minskar den puffighet som råder på morgonkvisten, och tackar den för att den lätt och fort sjunker in.

Hygienisk förpackning, lätt att använda och skön (prova dessutom att ha den i kylen! Mumma för svullna ögon). Tuben kostar 119 kronor på Apoteket, och jag räknar med att min kommer att räcka länge, eftersom jag bara använder den på extra trötta morgonar..

3 kommentarer:

Heartcore sa...

Jättehärligt med en ögongel när har puffiga ögon! Lägg in den i kylen om du vill ha ännu mer kylande effekt :)

Mi sa...

Heartcore; ja visst är det skönt! däremot tror jag inte att jag kommer bli en ögonkrämare for life, men det är skönt att kunna ta när man känner att det behövs.

och extra gott är den kall ja, det var därför jag skrev det i inlägget ; hehe.

Heartcore sa...

Missade helt parentesen, sorry! Tentaplugg gör att jag skummar hejvilt. Jag är lite för lat för ögonkräm, kör med vanlig till hela ansiktet istället.