onsdag, april 1

Natuvive – ny hudvårdsserie med det bästa av världar

Som kanske några uppmärksamma läsare noterat har det införts en ny kategori här på bloggen den senaste veckan: Natuvive. Varför det? Jo, sedan ett tag tillbaka kör vi ett samarbete med Natuvive, en nyhet i den skandinaviska hudvårdsvärlden. Även om vi på Crossover Cosmetics varken är eller hävdar att vi är hudvårdsexperter så delar vi intresset för hudvård, och likt Natuvive är vi intresserade av vad som händer när man kombinerar det bästa från två världar. Här på bloggen har vi tolkat det genom att bjuda in bloggkorrar från olika delar av världen för att kunna ge dig som läsare en känsla av hur synen på skönhetsvård skiljer sig åt från världsdel till världsdel.

Samarbetet består främst av att vi får testa deras produkter, som vi kommer att recensera här på bloggen, många av de inlägg som skrivs här på Crossover Cosmetics kommer också att parallellpubliceras på Natuvives hemsida Natuvive.com. Vi kommer även att ha löpande utlottningar av produkter från Natuvive!

Vi tycker att det här är väldigt spännande, och det är kul att få vara med vid lanseringen av ett nytt hudvårdsmärke. Vi har redan kommit igång med att testa några av produkterna, vilket ni snart kommer att kunna läsa om här på bloggen. Från och med i dag kan ni hitta Natuvive på Apoteket.

4 kommentarer:

Emelie sa...

Vad skoj! Ska verkligen bli kul att höra mer om detta märke.

Veronica sa...

Ser onekligen väldigt intressant ut :-)

Kerstin sa...

Oj, vad kul! Jag blir väldigt nyfiken!

Mi sa...

Vad roligt att ni tycker det verkar kul! :D