torsdag, april 2

Pull and Bear

Pull and Bear är en spansk modekedja vars affärer jag alltid gått förbi och aldrig ägnat någon större uppmärksamhet. Men häromdagen frågade jag min kollega var hon hade köpt sina coola nya sneakers – på Pull and Bear var svaret. Förvånande nog finns kedjan i över 40 länder och startades redan 1991. Är det någon som känner till märket? I vilket fall som helst så tycker jag att bilderna i deras vårkatalog är riktigt snygga (fast vissa av modellerna ser lite för smala ut för min smak). I helgen ska jag för första gången sätta min fot på Pull and Bear, den där bikinin ser fin ut.

7 kommentarer:

El sa...

Nice stuff! Men modellerna var verkligen svinmagra, nästan allihop, uff.

Karin sa...

yes, det var därför jag kommenterade det i inlägget också. till spaniens försvar är det inte jätteofta man reagerar så, oftast brukar kvinnorna i annonser/kataloger se "normala" och sunda ut, som t ex penélope för mango-kampanjen.

Lotta sa...

åh, jag ÄLSKAR Pull and Bear! underbar affär, och jag önskar så himlans mycket att det fanns i sverige också. då skulle jag bli oerhört glad :)

Karin sa...

lotta: jag har fortfarande inte tittat in i en, nu har jag jättehöga förväntningar, haha! sverige nästa kanske, finns ju i över 40 länder hittills!

mumms sa...

mina favoritjeans för tillfället köpte jag på pull and bear i höstas - funkat utmärkt hela våren för de är ljusa och slitna som det ska vara!
Storlekarna är väldigt små dock, särskilt överdelar. XS på en tjej T-shirt ser ut som barnkläder...

Lotta sa...

haha oj, nu kanske du blir jättebesviken när du väl går dit :S det beror ju mycket på vad man har för klädstil och sådär, men jag tycker att dom har oerhört mycket fint oftast.

Karin sa...

mumms: tack för infon, hoppas dom har något som passar mig då.

lotta: jag tycker säkert det är fint! =)